Drömmar.

Jag känner få människor som är så fantastiskt begåvade på att förtränga saker som det jag är.
Jag har nog mest gjort det till mitt kall här i livet. Utövat det till att jag sitter igen med fingertoppskänsla helt enkelt.
Jag kan ta Nästan vilket minne som helst och stoppa det långt bak i hjärnan.
Där syns det inte, finns inte.
So far, so good!

Men så kommer vi till kruxet. Nu är jag inne i en sådan period där jag drömmer så sjukt skadade drömmar. Det är svek, alkohol,lögner, våld och extrema former av psykisk terror. Dröm på dröm avlöser varandra oavsett hur många gånger jag än vaknar under natten.
Så när jag väl vaknar på morgonen är jag så mentalt trött att dom där ynka timmarna med sömn jag har fått, dom hade jag lika gärna kunnat vara utan.
Det är vidrigt!

Kontentan: En tjej som är skadat trött dygnet runt och ständigt går runt med en gnagande oro som sitter kvar sedan natten.

Frågan är: Hur skall jag komma undan detta?
Jag har försökt sova med radio eller tv på för att tysta mina egna röster. Jag läser innan jag somnar. Jag har försökt dricka grönt och rött te. Men nu har jag inga mer förslag.

Anyone?

Författare: Hon

Lever. Drömmer. Roas. Räds. Längtar. Flyktar. Finns. Ensamstående. Fri. Fantastisk. På mitt eget lilla vis. Jag. Ett Hondjur.

4 reaktioner till “Drömmar.”

 1. Finns inga tabletter som gör att man sover drömlöst?
  Hemskt iaf att inte få.sova ordentligt…min äldsta dotter äter numera Melatonin för att hon inte…förmodligen aldrig…kunnat reglera sömn/vakenhet själv. Det har verkligen hjälpt att sätta in läkemedel så.kolla om du kan få något som gör att du sover utan drömmar.
  Jag har en väldigt nära människa som inte fick sovit på.ett bra tag och det kickade igång psykoser såpass.allvarliga att denne blev inlagd. Sömn är allt.
  Hoppas du får ordning på det

  Gilla

  1. Har hört mycket bra om melatonin. Dock inget jag har blivit erbjuden. Men kanske skall ta och föreslå det. Har ju tänkt på det men inte kommit ihåg vad det hette. Sover din dotter drömlöst? Har hon haft det länge? Låter ju jättebra om det hjälper henne!!
   Och jo, jag märker hur konstig hjärnan blir efter perioder utan sömn. och jag förstår mycket väl dom som hamnar på psyk. Sömnlöshet gör väldigt märkliga grejer med hjärnan!
   Tack för tipset gumman! ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: