This is my kind of social…

Jag är en introvert människa. Jag har nog alltid varit det? Kanske inte medvetet alltid dock. Desto fler år som går desto värre blir det.
Nu är det på den nivån att jag känner att det är jobbigt. Riktigt jobbigt.

Det är inte det att jag inte har vänner. Det har jag. Världens finaste vänner. Min flock, som jag skulle kunna döda för. Vilken sekund som helst. Och det förtär mig att jag inte underhåller vänskapen på den nivån jag skulle jag vilja.
Jag skulle vilja träffas oftare, hitta på saker, ringas, vara spontan.
Men jag klarar inte av det.

Med tanke på mitt mående har jag svårt för att boka in saker. För minuten innan jag -kanske- skall iväg så spårar måendet ut och jag klarar inte av att ses. Och då kommer det dåliga samvetet som ett brev på posten. Igen.
Om och om igen. Och det blir bara värre. Dess fler gånger man misslyckas.
Folk tröttnar. Jag förstår det. Jag är så vansinnigt trött på mig själv jag oxå. Hela tiden.

Det är sällan jag svarar i telefon numera. För jag är så rädd att orden skall ta slut. Att det blir en pinsam tystnad. Att den andra skall tycka att jag är tråkig. Då är det lättare att låta bli att svara. Att skicka ett sms istället.
Men det finns ett fåtal människor. Då svarar jag. Oavsett!

Har insett att det under senaste året är mer eller mindre två vuxna personer som jag träffar. Karln och min samtalskontakt. Någon gång då och då träffar jag andra och jag inser hur fattigt det egentligen är.
Jag Vill kunna spontanfika, jag vill kunna åka till Göteborg, jag vill kunna gå och fika, gå och handla.. utan att behöva vara livrädd för att stöta på människor. Jag vet bara inte riktigt hur det skall gå till.

Så…. Jag sitter väl och bittrar lite, känner mig lite ensam samtidigt som jag undviker att svara på samtal eller träffa folk.

Hej dubbelmoral. Det är du och jag nu!

Författare: Hon

Lever. Drömmer. Roas. Räds. Längtar. Flyktar. Finns. Ensamstående. Fri. Fantastisk. På mitt eget lilla vis. Jag. Ett Hondjur.

2 reaktioner till “This is my kind of social…”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: